Kars Muharip Gaziler Derneği'nden Okulumuzu Ziyaret

KAFKAS Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında Kars Muharip Gaziler Derneği'nden gazilerimiz okulumuzu ziyaret etti. Ülkemizin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin okulumuza yaptıkları bu anlamlı ziyaretle hem anılarını öğrencilerimize anlatarak milli birlik ve beraberlik duygularımızı kabartmış hem de bizleri onurlandırmışlardır. Öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılanan gaziler yaşadıkları duyguları paylaşmışlardır. Kendileriyle sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrenciler konuşmaları ardından gazilerimize çiçek vererek okulumuza ziyaretleri için müteşekkir olduklarını belirttiler.

Gazilerimize bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ederiz.

18.03.2024 277

18-03-202418-03-202418-03-202418-03-2024