Okulumuzda Şiir Dinletisi ve Kafkas Dansı Gösterisi Coşkuyla Kutlandı!

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ramazan ŞENATEŞ rehberliğinde ve öğrenci katılımıyla şiir dinletisi ve Kafkas dansı gösterisi düzenlendi. Etkinlik, öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Şiir dinletisinde okulun edebiyat kulübüne üye öğrenciler, seçtikleri şiirleri sahnede okuyarak ve temalarını canlandırarak izleyicileri duygulandırdı. Farklı tarzlarda şiirlerin seslendirildiği dinleti, izleyicilere edebiyatın büyülü dünyasını deneyimleme imkânı sundu.

Şiir dinletisinin ardından sahne Kafkas dansçılarına bırakıldı. Renkli kostümleri ve enerjik müzikleri ile izleyicileri büyüleyen dansçılar, Kafkas kültürünün zenginliğini ve coşkusunu sahneye taşıdılar. Dans gösterisi, izleyicilere unutulmaz bir görsel şölen yaşattı.

Etkinlik, okulda büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrenciler ve öğretmenler şiir dinletisinden ve Kafkas dansı gösterisinden çok keyif aldıklarını dile getirdiler. Okul yönetimi ise bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini ve öğrencilere farklı alanlarda gelişme imkânı sunmaya çalışacaklarını belirttiler.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27.04.2024 282

27-04-202427-04-202427-04-202427-04-202427-04-202427-04-202427-04-2024